TUINONDERHOUD

Het maximale rendement voor een optimale uitstraling.

Tuinonderhoud is van essentieel belang om het maximale rendement te halen uit uw tuin. Voor een rijke bloei is een vakkundige snoei nodig.  Ook is voeding, voldoende licht en een goede waterhuishouding van groot belang om dit te bewerkstelligen. Hoveniersbedrijf De Gouden Greep help u hier graag mee.

Tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven.

DCIM100GOPROGOPR0939.JPG

Vrijwel al het onderhoud kunnen wij uitvoeren. Denk daarbij onder andere aan:  Het snoeien van grote en kleine hagen, grasmaaien, het snoeien van kleine tot middelgrote bomen, onderhoud van vaste planten, onkruid verwijderen en nog vele andere werkzaamheden. Ook hebben wij geruime ervaring in het volledig opknappen van achterstallig onderhouden tuinen.

Alles is mogelijk, van een eenmalige beurt tot periodiek onderhoud. Wij bespreken graag  uw wensen en maken dan desgewenst een vrijblijvende offerte.

 Een onderhoudscontract afsluiten.

Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin, zonder zorgen? Zonder verplichtingen van het elke week werken in de tuin? Wij kunnen al vanaf 100 euro per maand het tuinonderhoud gestructureerd overnemen. Ook bijzonder geschikt voor de wat oudere personen die moeite hebben om alles bij te houden. Ook is het mogelijk dat wij slechts ondersteuning hieraan geven en bijvoorbeeld tot een afgesproken bedrag het bijhouden en u daarmee zelf ook een bijdrage kunt blijven leveren aan uw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Het aanvragen is geheel gratis en zonder verplichtingen.