TUINAANLEG

Aanleg werkzaamheden.

Tuinaanleg en ontwerp: Wij hebben jaren ervaring in het aanleggen van tuinen. Van modern en strak, tot een natuurlijke tuin met veel variatie. Ook onderhoudsvriendelijk ingerichte tuinen. De beplanting wordt tevens zo opgebouwd dat er het hele jaar door van genoten kan worden. Elk seizoen bloeit er wel wat moois. Klik HIER voor enkele voorbeeldtuinen die wij hebben gemaakt. Wij kunnen zowel onderhoudsvriendelijke als natuurlijk ingerichte tuinen creëren.

Aanleg van gazon: Een gazon aanleggen doe je normaliter maar 1 keer.  Wij weten de juiste bodemsamenstelling te creëren waardoor U jarenlang kan genieten van uw gazon. Mogelijkheid van inzaaien en van graszoden leggen.

 

Leggen van Kunstgras: Wij verwerken uitsluitend hoge kwaliteit kunstgras . Dit gaat heel lang mee en vergt nauwelijks onderhoud. Ons gras is voorzien van de nieuwste technieken en coating, waardoor het gras niet te onderscheiden is van echt. U kunt een keuze maken tussen verschillende soorten.

 

Reiniging van uw bestrating.

Zonder reiniging verliest de bestrating een groot deel van zijn uitstraling. Een goede reinigingsbeurt zorgt ervoor dat deze zijn oorspronkelijke staat weer terug krijgt. Wij beschikken over een gespecialiseerde hogedrukspuit.

Levering van planten:

Wij leveren planten tegen schappelijke prijzen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom doen wij vaak zaken met lokale partners die zichzelf bewezen hebben ( bijvoorbeeld Olaf Nijenkamp ).

Het kappen van bomen:

Ook het kappen van kleine tot middelgrote  bomen behoren tot de mogelijkheden. Bijzonder geschikt voor de particulier die tegen relatief weinig kosten deze bomen wil laten verwijderen. Daar waar nodig vragen wij een kapvergunning aan.

kettingzaag (1 van 1)

Sneeuwruimen:

Wij beschikken over verschillende middelen om uw straat sneeuwvrij te maken. Geschikt voor zowel de particulier als voor uw bedrijf.