RECENSIES

Graag willen wij u bedanken voor uw tijd en recensie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 9 reviews
by Van Diepen on Hoveniersbedrijf Raalte
Kundig advies en prettige samenwerking

In de zomer van 2017 hebben we de tuin van ons nieuw huis een grote beurt laten geven, met veel snoeiwerk oa .heg en struiken. Kortom een flinke klus van 3 dagen, maar prima geklaard dor de hovenier.Daarna maandelijks een onderhoudsbeurt afgesproken en in het najaar een grote ( winter) onderhoudsbeurt laten doen met advies omtrent omtrent nieuw aanplant. Kundig advies gekregen en prettige samenwerking.H. Van DiepenRaalte

by Fam Zweers on Hoveniersbedrijf Raalte
uitstekend gewerkt

Het snoeien van struiken al twee keer gedaan en prima gewerkt netjes opruimen een aanrader voor iedereen.

by Bob Doppenberg on Hoveniersbedrijf Raalte
Gepassioneerde vakman!

Onze tuin had nogal wat achterstallig onderhoud. Op zoek naar een betrouwbare hovenier stuitte ik op "De Gouden Greep". En wat zijn wij daar blij mee. Leon is zeer vakkundig en herkent vele planten (tot aan de Latijnse naam toe!).  Leon werkt heel hard en maakt gebruik van de meest moderne apparaten. Hij denkt mee en geeft tips. De heldere afspraken aan het begin van de klus worden voor meer dan 100% nagekomen. Van de jungle in onze achtertuin heeft hij in slechts dik 5 uur weer een fatsoenlijke achtertuin gemaakt. "De Gouden Greep" is tot slot het goedkoopste hoveniersbedrijf van Raalte en is zelfs betaalbaar voor mensen met een mindere beurs. Dit bedrijf is een aanrader voor tuinliefhebbers in Raalte en wijde omgeving.

by Marianne Broekhof on Hoveniersbedrijf Raalte
Een aanrader!

Hoveniersbedrijf De Gouden Greep is ingeschakeld omdat de haag was beschadigd door nalatigheid derden.Goed en snel werk geleverd door Leon en naar volle tevredenheid van mijn moeder, er is vooraf goed overleg geweest en ook nadien is er gevraagd of ze tevreden was met het geleverde werk.Een aanrader dit bedrijf!

by B en J Zweers. on Hoveniersbedrijf Raalte
Prima werk geleverd.

Dit bedrijf heeft onze bodembedekkers verwijderd en siergrind aangebracht. Zeer netjes gewerkt.Komt de afspraken keurig na.Zeer tevreden.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»